Visrestaurant 'T PAKHUUS
Haven 8, Oudeschild

       Bij de koffie

Di Zabbia The Organic Limoncello, 100% biologisch.
Deze Premium Dutch Spirit uit Amsterdam draagt het Skal certificaat, dat staat voor betrouwbaarheid van biologische producten in Nederland. De biologische citroenen worden nog handmatig geschild en getrokken in biologische graanalcohol. Deze limoncello is geïnspireerd op een oud familierecept van de familie Zabbia.
Di Zabbia heeft een toegankelijk alcohol percentage van 24% waardoor hij een zachte citroenfrisse smaak heeft. Een uitermate geschikt digestief om het diner mee af te sluiten en de spijsvertering op gang te helpen!
5.00


Camus Ile de X.O.
Voor de kust van La Rochelle in Frankrijk, ligt het eilandje Ile de Ré. Het huis Camus is hier de enige producent van Cognacs, allemaal voorzien van een eigen “karakter”. Door het gebruik van zeewier als compost en de zilte lucht krijgt deze Cognac een eigen smaak. Tijdens de tweede lagering worden er extra getoaste vaten gebruikt waardoor de Cognac ook een aangenaam zacht karakter krijgt. Camus Ile de Ré zal het “eilandgevoel” alleen maar versterken en is daardoor een echte aanrader.
21.50


Château du Breuil VSOP
Gelegen in het groene hart van Normandië staat het Château du Breuil, een historisch monumentaal kasteel. Het vochtige klimaat zorgt voor ideale groeiomstandigheden voor de 22.000 appelbomen die er rondom het kasteel staan. Deze Calvados heeft een minimale rijping van vier jaar gehad op eikenhouten vaten en is daarom heerlijk zacht en soepel van smaak, met een prachtige fruitige elegantie waarin appel en peer duidelijk naar voren komen.
5.00


Van Wees 20 jaar oude graanjenever
Een fenomenale graanjenever, ook wel aangeduid als de 'fine champagne' van de Nederlandse jenevers. Twintig jaar fustlagering op eiken resulteert in een ongekend delicate smaakervaring. Voor de jeneverkenners een begrip, voor de liefhebber een “must' die je minstens één keer geproefd moet hebben!
9.00


Talisker 57º North
Deze whisky dankt zijn naam aan de geografische breedtegraad van de vestigingsplaats van de distilleerderij, die op een van de meest vergelegen en Noordelijke plaatsen in het ruige landschap van de Isle of Skye, ligt. De drank wordt gerijpt op Amerikaans eiken. Resultaat is een intens karakter: in eerste instantie een zoete en rokerige smaak. Een explosieve sensatie in het midden met een prachtig tintelende en peperige afdronk.
12.50


Ron Zacapa Centenario 23yrs (Tip van de Chef)
In Guatamala, op een hoogte van maar liefst 2300 meter, rijpt Zacapa. Door de rum langzamer te laten
rijpen op deze grote hoogte wordt de drank intenser van geur, kleur en smaak. Daarnaast is Ron Zacapa Centenario een mix van verschillende rums die tussen de 6 en 23 jaar gerijpt zijn in het befaamde Sistema Solera (rums van verschillende vaten en gehaltes van rijpheid). Dat dit een bijzondere combinatie oplevert, proef je! Een wonderlijk gecompliceerde rum met een boterbabbelaar-achtige honingsmaak, kruidige eik en fruit. Fantastische prijs-kwaliteitsverhouding die het proberen meer dan waard is.
10.50


Klik hier voor onze volledige digestievenkaart