Visrestaurant 'T PAKHUUS
Haven 8, Oudeschild

TheekaartChinese White monkey (witte thee)

Een chinese witte thee. Met de hand geplukt in het vroege voorjaar. Handmatig vervaardigd op de farm Qingshan in Hnan. In deze thee zit een hoog percentage knoppen.

Smaakprofiel: 

Delicaat zoet, zuiver en bloemig, hinten van zacht fruitMao feng Biologisch (groene thee)

Een groene thee uit China. Met de hand geplukt in het vroege voorjaar. Handmatig vervaardigd. Op de farm Qingshan in Hunan. In deze thee zitten geen knoppen. Daarom zo groen.

Smaakprofiel:

Fijne kruiden, zoet met tonen van jonge groenten


Jasmijn parel biologisch (groene thee)

Een groene biologische jasmijnthee uit China. Met de hand geplukt in het vroege voorjaar. Handmatig vervaardigd en gerold. Op de farm Qingshan in Hunan. In deze thee zit een hoog percentage knoppen. Natuurlijk gearomatiseerd met echte bloemen.

Smaakprofiel:

 Het is een delicate en plezierige thee. De smaaksensatie is zoet, zacht. De nasmaak is frisEarl grey biologisch (zwarte thee)

De basis is een zwarte biologische thee uit China. Gearomatiseerd met biologische bergamotolie. De olie is gemaakt van de bergamot een citrusvrucht uit Zuid-Italië.

Smaakprofiel: 

Verfrissend met een lichte citrussmaakCeylon kenilworth (zwarte thee)

Een zwarte thee uit Sri Lanka. Op de beurs in Colombo is voor thee van deze plantage de hoogste prijs ooit betaald. Ze komt van de Kenilworth plantage.

Smaakprofiel: 

Zacht met een volle body en tonen van zoethout


Rooibos biologisch

Deze biologische Rooibos wordt in het zomer seizoen met de hand geplukt in de regio Cedarberg. Men herkent de goede kwaliteit van deze Rooibos hoge aandeel naaldjes t.o.v. takjes. De rode en zoete infusie neemt je mee naar de gouden, zonnige landen in het zuiden van Afrika. Gemakkelijk verteerbaar, vrij van theïne. Rooibos is een perfecte, smaakvolle drank voor iedereen en elk moment van de dag. Heerlijk koud en warm te drinken.

Smaakprofiel: 

Zoet, kruidig en fruitig, tonen van honing